twitter

Playbackshow bij #ViviumZorggroep locatie #Johanneshove. Eén groot feest voor #cliënten, familie en medewerkers. http://t.co/6EcLstWmhy
Is verzorgende IG iets voor jou? Wil je meer weten over deze functie? Kom morgen tussen 10:30 en 12 uur naar #Hogewey, Heemraadweg 1, Weesp
#ViviumZorggroep, #Hogewey is op zoek naar #verzorgende IG. Kom naar de infobijeenkomst, 8 juni van 10:30 tot 12.00 http://t.co/53QYB5NsuO
Benieuwd wat #ViviumZorggroep onderneemt op het gebied van #duurzaamheid? Kom vandaag tussen 12 en 16 naar het Julianaplein in #Bussum

archief

08-03-2013

Design for Aging boek

designforaging
Design for Aging boek

Het boek ‘Design for Aging’ met inspirerende voorbeelden in wonen en zorg voor ouderen uit vier verschillende werelddelen is op 20 maart 2012 gelanceerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Weidevogelhof te Pijnacker. Weidevogelhof en 25 andere case studies zijn beschreven door een vijftal auteurs uit verschillende landen, waaronder Kenniscentrum-adviseur Monique Wijnties. De voorbeelden uit Australië, Japan, Amerika en verschillende Europese landen zijn zeer uiteenlopend en tegelijk zijn de vraagstukken zeer herkenbaar.

Het boek is onderandere

08-03-2013

‘Highly Commended Award’

Highly Commended Award
‘Highly Commended Award’

Vivium-De Hogewey ontving deze zomer in Kuala Lumpur de ‘Highly Commended Award’ voor Mental Health voor haar bijzondere visie en haar vooruitlopende concept op het gebied van verpleeghuiszorg voor mensen met dementie. Tegelijk stond De Hogeweyk, een wijk met 23 woningen, ook in de belangstelling bij een internationaal dementie congres in Sydney.

lees hier het totale verhaal.

08-03-2013

Nominatie Niek de Jong Prijs 2011

Nominatie Niek de Jong prijs 2011
Nominatie Niek de Jong Prijs 2011

Zorgverzekeraars Nederland heeft de nominaties voor de Niek de Jong Prijs 2011 bekend gemaakt. GGz Centraal, Zorgwacht, Centrum Eetstoornissen Ursula, Vivium Zorggroep en Stamm CMO Drenthe maken kans op de hoofdprijs van tienduizend euro.

Vivium Zorggroep is genomineerd met een project dat betrekking heeft op de ouderenzorg. Verpleeghuis Hogewey in Weesp bestaat uit een wijk met 23 echte woningen, tuinen, steegjes, pleinen en onder meer een theater, restaurant, kapsalon. In elke woning,.

26-11-2012

Hedy d’Ancona prijs 2010

hedydanconaprijs2010
Hedy d’Ancona prijs 2010

Molenaar&Bol&VanDillen architecten is trots te kunnen aangeven dat het project de Hogeweyk genomineerd is voor de Hedy d’Anconaprijs. De jury, onder voorzitterschap van Ton Venhoeven, heeft uit honderdtwaalf ingezonden projecten uiteindelijk zes projecten genomineerd.

De Hedy d’Ancona-prijs is een nieuwe prijs in de Nederlandse architectuur- en zorgwereld. De prijs richt zich specifiek op gebouwen in de zorgsector waarbij stedenbouw, tuin- en landschapsarchitectuur, architectuur en/of interieurarchitectuur het zorgconcept ondersteunen. De Hedy d’Ancona-prijs.